Capello a devenit cel mai bine plătit selecţioner din lume!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Antrenorul italian a fost de acord să preia naţionala Rusiei, dar numai pentru un salariu anual cât tot bugetul FRF!

Doar şase luni a stat Capello pe bară! După ce a demisionat la începutul anului de la naţionala Angliei pentru că nu a fost consultat atunci când i s-a retras banderola de căpitan lui Terry, tehnicianul italian de 66 de ani şi-a găsit o nouă echipă. Şi la fel de bine plătită! Federaţia Rusă i-a oferit lui "Don Fabio" un contract pe doi ani, cu obiectiv calificarea la Mondialul din Brazilia.
Salariu de 6 milioane de euro pe an

Capello va încasa numai puţin de 6 milioane de euro pentru fiecare sezon, ceea ce-l transformă în cel mai bine plătit selecţioner din lume, cu un salariu mai mult decât dublu faţă de ocupantul locului doi, Ottmar Hitzfeld (Elveţia).
A luat titlul cu toate echipele pe care le-a antrenat
Capello e unul dintre puţinii antrenori din istoria fotbalului care a câştigat titlul cu toate echipele pe care le-a antrenat: AC Milan, Real Madrid, AS Roma şi Juventus. Iar cu naţionala Angliei a reuşit calificarea la două turnee finale, CM 2010 şi CE 2012.
Doi secunzi ruşi
Secunzii italianului vor fi foştii internaţionali ruşi care au jucat şi în Serie A, Igor Şalimov şi Dmitri Aleinicev.
Fabio Capello e al treilea antrenor cu firmă angajat de ruşi, după olandezii Guus Hiddink şi Dick Advocaat, ultimul plecat după Euro 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite