VIDEO Cine are curaj să facă aşa ceva în Liga I?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protest incredibil al jucătorilor de la Radnicki, liderul din liga secundă din Serbia, care nu şi-au primit salariile de luni bune!

Jucătorii din Liga I pot lua exemplu de alţi fotbalişti, din alte campionate. Dacă la noi, jucătorii nu au curaj nici măcar să-şi ceară banii pe care trebuie să-i primească de la cluburi, în alte părţi se ajunge la proteste incredibile.
Ultimul exemplu în Serbia. Fotbaliştii de la Radnicki, liderul din eşalonul secund, au ales o metodă inedită de a le arăta şefilor că nu mai tolerează întârzierea salariilor. Imediat după fluierul de start al meciului cu Sloga Kraljevo, aceştia s-au aşezat pur şi simplu pe gazon şi, timp de două minute, nu s-au ridicat. Arbitrul a încercat în zadar să-l convingă pe portar să intre în poartă, dar fără rezultat.

Vezi video cu protestul celor de la Radnicki

Acum câteva zile, o altă echipă din Europa a luat atitudine la adresa conducerii care nu a plătit salariile. Uniao Leiria a intrat doar cu 8 jucători pe teren în meciul cu Feirehnse, pe care l-a pierdut, inevitabil, cu 4-0!

Vezi video cu protestul celor de la Leiria

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite