EXCLUSIV: Arabii au anulat prezentarea lui Răzvan Lucescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu la El Jaish, în Qatar
Răzvan Lucescu la El Jaish, în Qatar

Lucescu jr s-a dus până la Doha pentru a semna un contract în valoare de un milion de dolari pe an cu vicecampioana Qatar-ului, El-Jaish. Deşi ar fi trebuit să fie prezentat oficial, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Află de ce!

UPDATE 18.10 - „Adevărul" a aflat că oficialii de la El-Jaish au anunţat că prezentarea noului antrenor al echipei nu va mai avea loc. „Răzvan Lucescu a trebuit să se întoarcă în România de urgenţă", a fost explicaţia oferită ziariştilor arabi.

Răzvan Lucescu a dat lovitura vieţii. Obişnuit până acum, la Rapid sau la naţională, cu salarii de maxim 300.000 de euro pe sezon, antrenorul român a făcut un pas în faţă. Nu din punct de vedere sportiv, El-Jaish fiind o grupare anonimă din spaţiul arab, ci financiar.
Puţini tehnicieni din campionatele tari ale Europei se pot lăuda cu un venit de un milion de euro pe an, atât cât au pus pe masă şeicii care sponsorizează clubul din Qatar.
Evident, Răzvan Lucescu şi-a făcut un calcul simplu (în doi ani va lua cel puţin două milioane de euro numai din salariu, sumă care poate fi completată de bonusuri), astfel că n-avea cum să refuze super-oferta asiaticilor.

Începe treaba la 20 iunie

Ieri, Lucescu jr. a ajuns în localitatea Al-Rayyan pentru a-şi pune semnătura pe contract şi pentru a face cunoştinţă cu tot ceea ce înseamnă El-Jaish. Încă de la sosirea la aeroport, Răzvan a fost primit cu braţele deschise de şeici, dar şi de un mic grup de suporteri. Apoi, la sediul clubului, Lucescu a participat chiar şi la prezentarea uneia dintre noile achiziţii, fundaşul Mahmood.
Înainte de a parafa oficial înţelegerea cu El-Jaish, antrenorul român a făcut şi un tur al bazei de pregătire, declarându-se impresionat de facilităţile oferite.
Răzvan Lucescu n-a rămas însă prea mult timp în Qatar, reunirea lotului în vederea noului sezon fiind programată abia la 20 iunie, în timp ce campionatul va debuta în luna septembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite