Variantă-bombă! Se lasă Mutu de fotbal?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Fără oferte după ce a retrogradat cu Cesena în Serie B, "Briliantul" a început să se concentreze mai mult pe afaceri. Italienii spun că atacantul va investi un milion de euro într-un business inovator.

Ajuns la 33 de ani şi cum nu şi-a găsit încă o echipă la care să joace începând din această toamnă, „Briliantul" se gândeşte la afaceri, lăsând fotbalul pe planul doi. Asta în condiţiile în care selecţionerul Victor Piţurcă l-a avertizat că nu-l va mai convoca dacă nu pleacă de la Cesena, iar până la primul meci al naţionalei mai sunt doar câteva săptămâni, tricolorii urmând a juca pe 15 august, în Slovenia, ultimul amical înainte de startul preliminariilor, joc la care Piţi a anunţat că vrea să folosească echipa pe care se va baza în campania de calificare.
Va produce biogaz
Mutu se ocupă însă cu altfel de lucruri. Atacantul a intrat de curând în contact cu câţiva antreprenori din Cesena, care i-au propus o idee de business destul de interesantă. Este vorba despre o firmă producătoare de biogaz, o sursă de energie (curent electric şi agent termic) mai puţin întâlnită, în care materia primă e constituită de diverse substanţe organice, de la dejecţiile animalelor până la deşeurile vegetale.
Fabrica va fi construită în Savignano
În primă fază, Mutu ar trebui să investească în acest proiect cel puţin un milion de euro, adică salariul său pe jumătate de an, viitoarea fabrică urmând să aibă locaţia în micuţul orăşel Savignano de lângă Cesena.
Comparativ cu Italia, unde industria biogazului este destul de avansată, la noi primii paşi în domeniu au fost făcuţi abia în acest an.
Planurile de afaceri ale internaţionalului român confirmă faptul că Mutu nu vrea să părăsească repede Italia, unde el şi familia sa se simt excelent.
Vrea să-şi ia casă lângă Cesena
De altfel, „Fenomenul" sondează în continuare piaţa imobiliară pentru a-şi lua o locuinţă în apropiere de Cesena, în completarea celei pe care o are deja la Florenţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite