"Il Luce", nerăbdător să plece din spital. Srna:" Mister de abia aşteaptă să ajungă acasă"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea lui Mircea Lucescu este din ce în ce mai bună, iar apropiaţii lui au dezvăluit faptul că  antrenorul de abia aşteaptă să plece acasă. Medicii sunt încă rezervaţi în privinţa externării tehnicianului, pe care vor să-l mai ţină în spital zece zile.

Directorul general al Şahtiorului, Sergei Palkin, şi căpitanul echipei, Dario Srna, l-au vizitat ieri la Spitalul Universitar pe Mircea Lucescu.

Cei doi au stat aproape o oră alături de "Il Luce" în rezerva sa şi au fost impresonaţi de buna dispoziţie şi cheful de glume al antrenorului român.

"Mister se simţe mult mai bine. Am înţeles de la medici că recuperarea decurge foarte bine. Mister de abia aşteaptă să ajungă acasă. Chiar ne spunea că dacă ar fi fost după el, ar fi plecat imediat acasă", a povestit Srna.

"Mister nu este genul de om căruia să-i placă să zacă în pat şi sunt convins că va fi foarte curând alături de noi. I-am transmis toate gândurile bune ale jucătorilor şi fanilor", a mai precizat fotbalistul croat în vârstă de 30 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite