VIDEO Messi, în durere! N-a reuşit să înscrie pentru băieţelul său şi s-a şi accidentat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona a învins Celta Vigo cu 3-1, dar superstarul catalanilor a avut o seară neagră. A vrut neaparăt să marcheze pentru a-i dedica reuşita lui Thiago, primul său copil, născut chiar cu o zi înainte de meci, dar nu numai că n-a izbutit, dar le-a mai şi dat emoţii fanilor de pe Nou Camp, când s-a prăbuşit pe gazon în finalul partidei.

Barcelona îşi continuă parcursul impecabil din La Liga. Catalanii au învins Celta Vigo cu 3-1, a noua victorie în zece etape, singurul pas greşit fiind egalul cu Real Madrid. Echipa lui Vilanova este lider în Spania, la distanţă de opt puncte de rivala antrenată de Mourinho, acesta fiind cel mai bun start de sezon al unui nou antrenor în istoria clubului catalan!

Şi-a scris pe ghete numele băieţelului, Thiago

Meciul de sâmbătă seara de pe Nou Camp nu a fost însă unul perfect pentru catalani. Vedeta lor, Lionel Messi, golgheterul campionatului spaniol, a ţinut cu tot dinadinsul să înscrie şi cu Celta. Cu numai o zi înainte, prietena sa, Antonella, îi născuse primul copil, un băieţel care se va numi Thiago. Messi se pregătise special pentru aceste moment, se fotografiase cu tricoul Barcelonei inscripţionat cu numele fiului său, pe care-l scrisese şi pe ghetele de joc. N-a fost însă seara argentinianului, care a ratat din toate poziţiile, iar în finalul jocului i-a şi speriat pe cei peste 80.000 de pe spectatori de pe Nou Camp.

A fost lovit de Tunez

În ultimele minute, Messi a căzut pe gazon după ce a fost lovit în careul Celtei de Tunez, fundaşul echipei din Vigo. Imediat medicii Barcei au intrat pe teren pentru a vedea ce s-a întâmplat cu starul echipei, care nu se putea ridica de durere. Până la urmă, a fost vorba doar de o contuzie, iar Messi a terminat meciul în teren.

VIDEO CU FAZELE IMPORTANTE DE LA BARCELONA - CELTA 3-1

Citiţi şi

Messi e în al nouălea cer! Thiago va fi urmaşul său la Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite