Marica trebuie să plece! Schalke îi oferă lui Huntelaar 8 milioane de euro pe an!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Formaţia germană s-a speriat când a văzut interesul marilor cluburi din Europa pentru atacantul ei, care a marcat 38 de goluri în 37 de meciuri în acest sezon.

Forma incredibilă pe care o arată olandezul Klaas-Jan Huntelaar, care marchează pe bandă rulantă atât în Bundesliga, cât şi în Europa League, i-a încântat pe conducătorii lui Schalke, dar în acelaşi timp i-a şi speriat. Atacantul de 28 de ani are contract cu echipa germană până în 2013, dar ar putea pleca în vară pentru că a atras atenţia marilor cluburi din Europa, printre care Manchester United.
Astfel că şefii echipei la care evoluează Marica i-au propus lui Huntelaar, care a înscris 38 de goluri în 37 de partide în acest sezon, să-şi prelungească contractul până în 2015, oferindu-i un salariu bombă: 8 milioane de euro pe an! „Dacă vrem calitate, atunci trebuie să ne depăşim limitele", a spus directorul Horst Heldt.
În aceste condiţii, e greu de crezut că Ciprian Marica şi-ar mai putea face loc în echipa lui Schalke, ţinând cont că şi Raul ar putea rămâne din sezonul viitor la Gelsenkirchen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite