Marseille vrea să-i strice întoarcerea lui Ribery

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francezul lui Bayern a jucat două sezoane la adversarul de azi al nemţilor din sferturile Ligii Campionilor (ora 21.45, Dolce Sport), iar fanii lui OM îi pregătesc o primire specială.

Mijlocaşul lui Marseille, Valbuena, a jucat la formaţia franceză alături de adversarul său de azi, Ribery, un sezon, înainte ca acesta din urmă să se transfere la Bayern. "Va fi o revenire specială pentru el pentru că a avut o perioadă frumoasă aici. Va trebui să facem un meci mare pentru întoarcerea sa", a spus coechipierul lui Ribery de la naţionala Franţei.

Marseille, fără Diawara, Mandanda şi Remy. Intră în poartă fostul rapidist Andrade. Francezii nu pot conta pe serviciile a trei oameni foarte importanţi. Căpitanul Mandanda, Diawara şi Remy nu vor juca diseară. În poarta lui Marseille va juca fostul rapidist, Andrade.

OM a pierdut şapte din ultimele opt meciuri. Marseille nu traversează o perioadă tocmai bună. Echipa lui Deschamps se află pe locul 9 în Ligue 1, iar din ultimele 8 meciuri în toate competiţiile a pierdut 7. Nici statistica n-o ajută. În precedentele 19 partide de acasă în Liga Campionilor, a pierdut 9.

Echipele probabile

Marseille: Bracigliano- Azpilicueta, M'Bia, N'Koulou, Morel - Diarra, Cheyrou, Amalfitano - Valbuena, Brandao, A. Ayew

Bayern: Neuer- Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Luiz Gustavo, Kroos- Robben, Muller, Ribery -Gomez

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite