Ibrahimovic: “Eu ştiu cum să batem Barcelona”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Atacantul Milanului, care a jucat un sezon la catalani, spune că actuala sa echipă se poate califica în semifinalele Ligii Campionilor.

AC Milan şi Barcelona se vor înfrunta miercuri (ora 21.45, TVR 1), pe San Siro, în prima manşă a "dublei" din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Într-un interviu acordat ziarului spaniol "Marca", Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre reîntâlnirea sa cu echipa catalană, acolo unde a evoluat un sezon, în 2009-2010. "Va fi o dublă foarte grea, e cea mai bună echipă din lume. Sunt favoriţi, dar noi nu avem nimic de pierdut", a spu atacantul suedez, golgheterul la zi din Serie A.
Zlatan spune însă că ştie cum poate fi învinsă Barcelona: "Împotriva Barcei sunt două feluri în care poţi să joci. Ori stai în apărare şi aştepţi contraatacul, ceea ce e foarte, foarte greu de realizat, ori îi surprinzi şi îi ataci de la început, ceea ce va fi şi mai greu pentru că nu-ţi permiţi greşeli în apărare".
Milan şi Barcelona s-au întâlnit în acest sezon şi în faza grupelor. Atunci, catalanii au câştigat în deplasare cu 3-2 şi au remizat acasă, 2-2, câştigând grupa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite