“Ruşine Giggs!” Scandal uriaş după momentul jenant oferit de chiar căpitanul naţionalei Marii Britanii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ryan Giggs la imnul Marii Britanii
Ryan Giggs la imnul Marii Britanii

Superstarul lui Manchester United, mijlocaşul galez de 38 de ani, a făcut un gest la meciul echipei sale cu Senegal care a scandalizat toată "Insula"!

Britanicii au debutat cu un egal la Olimpiadă (1-1), dar şi cu un imens scandal provocat de fotbaliştii de origine galeză din lot. Pentru majoritatea fanilor şi jucătorilor englezi, momentul intonării imnului "God Save the Queen" este uneori mult mai spectaculos decât meciul de fotbal care stă să înceapă.
La fel s-a întâmplat şi joi seară, pe "Old Trafford" din Manchester, la primul meci al naţionalei reunite a Marii Britanii la Jocurile Olimpice după o pauză de 52 de ani.
Tot un galez a spălat onoarea
Numai că, singurii care au ieşit din peisaj au fost chiar patru dintre titularii trimişi în teren de selecţionerul Stuart Pearce. Este vorba despre galezii Ryan Giggs, Craig Bellamy, Joe Allen şi Neil Taylor, rămaşi muţi în faţa celebrului cântec cu care englezii se identifică. De altfel, veteranul Giggs (38 de ani) a declarat în dese rânduri că e foarte mândru de originea sa galeză.
Făcuţi praf de fani
"Ruşinos!", au reacţionat la unison suporterii englezi pe reţelele de socializare, punându-l la zid în special pe jucătorul lui Manchester United. Faţă de Giggs, Craig Bellamy a marcat unicul gol al Marii Britanii contra Senegalului, revanşându-se parţial faţă de tăcerea de la imn.
Scoţiencele au tăcut şi ele
Problema cu Giggs şi ai săi galezi s-a regăsit şi la naţionala feminină a Marii Britanii. Cu o zi înainte, la meciul cu Noua Zeelandă (1-0), scoţiencele Kim Little şi Ifeoma Dieke au rămas la fel de impasibile pe acordurile imnului Angliei. De înţeles, de vreme ce una dintre strofele din „God Save the Queen" sună cam aşa: „Să-i zdrobim pe rebelii scoţieni".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite