Blestemul continuă! Brazilia a ratat iar titlul olimpic la fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar
Neymar

Câştigătoare a cinci titluri mondiale la fotbal, echipa sud-americană n-a reuşit niciodată să se impună la Olimpiadă. În finala de azi, a treia pe care a jucat-o în istorie, a fost învinsă de Mexic, cu 2-1.

Cu toate vedetele cu care ar trebui să atace titlul mondial de peste doi ani la Rio, Brazilia a capotat iar la Jocurile Olimpice. Neymar, Hulk, Marcelo, Thiago Silva şi ceilalţi artişti din echipa lui Menezes, selecţioner şi la echipa mare, n-au reuşit să rupă blestemul care pluteşte asupra echipei auri-verde. Indiferent că i-a avut în componenţă de-a lungul anilor pe Romario, Bebeto, Roberto Carlos, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho sau Pato, Brazilia nu a putut câştiga titlul olimpic.

Au ratat egalarea în ultima secundă!
Sud-americanii mai pierduseră două finale, în 1984 şi 1988, iar acum ajunseseră din nou în ultimul act, unde au întâlnit Mexicul lui Giovani dos Santos. „Verzii" au câştigat datorită „dublei" lui Peralta, dar finalul a fost dramatic. La 2-0 pentru mexicani în minutul 90, Hulk a redus din diferenţă, iar în ultimele secunde de joc, Oscar, proaspăt cumpărat de Chelsea pentru 32 de milioane de euro, a ratat o ocazie uriaşă, cu capul, singur în careu!


BRAZILIA: Gabriel, Rafael, Thiago Silva, Juan Jesus, Sandro, Marcelo, Romulo, Damiao, Oscar, Neymar, Alex Sandro.
MEXIC: Corona, Jimenez, Salcido, Mier, Chavez, Herrera, Fabian, Peralta, Aquino, Reyes, Enriquez.
Au marcat: Hulk 90 / Peralta 42, 75

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite