VIDEO Şi-a dus echipa în finală, dar era să-şi bată colegii după meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Italiei, portarul Gianluigi Buffon, a făcut o criză de nervi după ce s-a încheiat partida cu Germania (2-1), în care nemţii au înscris în minutele de prelungiri şi au forţat egalarea pe final.

Fluier final al meciului cu Germania. Italienii din teren sar în sus de bucurie, cei de pe bancă se îmbrăţişează. Un singur om are capul în jos şi se îndreaptă nervos spre vestiare. E căpitanul Gianluigi Buffon, cel care, prin paradele sale, îi înnebunise pe nemţi în timpul meciului. Portarul de rezervă De Sanctis a vrut să-l ia în braţe să-l felicite, dar Buffon l-a îmbrâncit şi mai avea puţin şi-l lua la bătaie. După ce a scăpat de felicitările coechipierilor, goalkeeperul lui Juventus s-a dus direct la vestiare.
"În prelungiri, luam bătaie cu 9-2!"
La conferinţa de presă, şi-a explicat reacţiile: "Luptăm pentru o mare performanţă, nu e normal să riscăm să pierdem totul în ultimele 5 minute. Dacă germanii aveau noroc şi ne egalau, puteam pierde în prelungiri şi cu 9-2. Sîntem la Euro, nu putem s-o lăsăm mai moale pe final. Avem cîţiva jucători tineri care trebuie să înveţe", a spus nervos Buffon, care apără de mai bine de zece ani poarta Squadrei Azzura şi a câştigat Campionatul Mondial din 2006.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite