Fernando Torres şi-a lansat autobiografia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Chelsea, Fernando Torres, şi-a prezentat autobiografia intitulată "Number nine/Numărul nouă", în care vorbeşte despre iubirea sa pentru clubul Atletico Madrid sau despre transferul la gruparea engleză.

"Este o carte plină de amintiri, însă au mai rămas multe de spus. Este pur şi simplu o parte din lucrurile care i-ar putea interesa pe fanii echipei Atletico sau pe ceilalţi suporteri. Nu mă gândeam să scriu o carte, însă fanii mi-au cerut asta. Atletico este casa mea şi voi simţi întotdeauna aşa, pentru că aici am învăţat să cresc şi valorile vieţii. Faptul că am susţinut întotdeauna că aparţin clubului Atletico mi-a adus critici, însă nu mă voi schimba", a declarat, într-o conferinţă de presă, jucătorul spaniol care a ajuns la Atletico Madrid la vârsta de 11 ani.

Referitor la transferul său de la Liverpool la Chelsea, din această vară, Torres dezvăluie că acesta nu s-a făcut atât de repede precum cred suporterii. "Nu au fost 24 sau 48 de ore. Cei de la Liverpool ştiau de o lună de transfer, a fost un proces lung pe care am încercat să îl prezint cât mai detaliat. Am considerat că acum era momentul pentru un astfel de transfer, era «acum sau niciodată». Au fost zile care mi s-au părut eterne", a precizat jucătorul.

Torres nu este preocupat de faptul că ar putea rata participarea la Campionatul European din 2012, din cauza lipsei de formă la Chelsea: "Am discutat de multe ori cu selecţionerul Vicente del Bosque şi mi-a spus că are încredere în mine şi că la Euro vor merge cei care formează deja nucleul echipei. Vom merge şi ne vom apăra titlul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite