Ziariştii din India au lovit din nou! Au scris că Barcelona a luat titlul în Spania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce publicaseră o poza cu brazilianul Ronaldo în locul portughezului lui Real, jurnaliştii indieni au comis-o iar. Coincidenţă sau nu, "victima" este tot Real Madrid

Al doilea tabloid din India, Maharastra, a fost foarte aproape să-şi informeze cititorii corect despre câştigătoarea titlului din Spania. Ziariştii indieni au nimerit imaginea articolului, publicând o poză cu jucătorii Realului bucurându-se, dar titlul materialului era: "Barcelona e campioana din La Liga!". În caz că nu era vorba despre campioana morală in viziunea jurnaliştilor indieni, atunci este o gafă ce cu greu poate avea un corespondent in lume.Pentru că în India are.

Un alt ziar indian, The India Times, de data aceasta unul de "calitate", a "comis-o" tot la un articol despre Real şi Barcelona. Ziariştii de acolo s-au încurcat însă la poze, publicând fotografia "grăsuţului" Ronaldo în locul lui Cristiano Ronaldo de la Real. Mai mult, fostul atacant, retras acum un an, era îmbrăcat şi în tricoul  naţionalei Braziliei!

Vezi cealaltă gafă a indienilor, în care i-au încurcat pe cei doi Ronaldo!

Indienii nu fac diferenţa între cei doi Ronaldo
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite