Ce ar fi spus Gigi dacă ar fi fost patron la Barcelona!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să ne imaginam ce reacţii ar fi fost după eliminarea cu Chelsea! Ce ar fi păţit Guardiola, Messi, sau Pique...

„Ce tiki-taka? Guardiola va juca de acum doar 4-4-2, ţărăneşte!"
„Gata, de-acum nu mă mai îndoi eu la vrăjelile lui Guardiola! Ce 3-3-1-3? Ce e asta? N-am înţeles nimic. M-a sunat pe mine Şumudică înainte şi mi-a zis că trebuie să jucăm 4-4-2, că aşa i-a bătut el pe Chelsea la FIFA 2012. De acum gata cu tiki-taka, Guardiola va juca numai 4-4-2 ţărăneşte ca Ilie Stan! Preiau eu frâiele, nu se mai poate. Veţi vedea voi Barca cu Gigi Becali antrenor! Tocană îi facem pe toţi!".


„I-am dat câteva mii de euro lui Messi şi şi-a luat-o în cap. Pe bancă de acum!"

„Am sunat la pauză să-l scoată pe Messi, dar Guardiola cică să-l mai lăsăm, că poate îşi revine, că Barca fără Messi e ca Steaua fără Tatu... Ce să-şi revină? A ratat şi penalty! Nu nimereşti poarta de la 11 metri, ce pretenţii să mai ai, tată, că eşti fotbalist? El a distrus echipa, a pierdut toate mingile. A luat câteva Baloane de Aur, a dat câteva goluri, l-am chemat la Palat şi i-am dat câteva mii de euro şi acum şi-a luat-o în cap! De acum încolo pe bancă, tată!".


„Chelsea, cu fundu-n poartă ca Mediaş"

„Chelsea s-a rugat de noi să o batem şi n-am fost în stare. La fel ca Gaz Metan. Am avut 20 de cornere în prima repriză, nici n-au atins mingea. I-am băgat cu fundu-n poartă, dar dacă Dumnezeu n-a vrut... Mi-au zis călugării de pe muntele Athos că trecuse şi Abramovici pe acolo..."


„Titlul nu e pierdut! Merg cu valize la adversarii Realului!"

„Chiar dacă Real are şapte puncte avans, nu e nimic pierdut! Tot Barca va fi campioană. În Spania, premierea nu e corupţie şi îmi dau şi ăştia valiza înapoi, aşa că să te ţii, tată! Premiez toţi adversarii Realului!"


„Coarda de Shakira i-a supt seva lui Pique"
„Pique ne-a îngropat. I s-au înmuiat genunchii. Abia l-a atins Valdes şi el, gata, schimbare. Păi bă, Pique, dacă a supt Shakira toată seva din tine, cum să mai joci şi fotbal? Am pus oameni să-i urmărească şi mi-au zis că ea a venit pe la 5 dimineaţa de la concert, trotilată, pusă pe sex. Piftie l-a făcut p-ăsta. De-acum la echipa a doua cu Pique până îi vine mintea la cap. Nici dacă vine Shakira plângând la Capatos nu-l mai iert".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite