FOTO Marica, sporturi extreme la antrenamentele lui Schalke!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Fotbalistul român şi colegii săi au avut parte de acţiune şi adrenalină în Munţii Pădurea Neagră în cantonamentul de dinaintea startului campionatului din Germania.

Ceea ce trebuia să fe o banală zi de antrenament s-a transformat într-o amintire de neuitat pentru jucătorii echipei germane Schalke. Duminică, după şedinţa de pregătire de dimineaţă, Marica şi coechipierii săi au fost urcaţi într-un autocar şi transportaţi la o bază alpină din Munţii Pădurea Neagră. Acolo îi aştepta o tiroliană de toată frumuseţea, la care fotbaliştii s-au înhămat imediat.
Marica nu s-a dat nici el în lături, simţind pe propria piele cum e să stai agăţat la aproape 100 de metri deasupra pământului, legat doar de un cablu de oţel. Cu adrenalina la maximum, internaţionalul român a parcurs o distanţă de 570 de metri peste văi, canioane şi râuri, cu o viteză medie de 60 de kilometri pe oră.

S-a plimbat şi cu ATV-ul prin deşert

Nu este prima dată când oficialii lui Schalke aleg să-i destindă pe jucători cu asemenea senzaţii tari. Astfel, în cantonamentul de iarnă desfăşurat în Qatar în luna ianuarie, Ciprian Marica a avut ocazia unei curse inedite printre dunele de nisip la bordul unui ATV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite