Iker Casillas a fost înjurat de un băiat de 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iker Casillas a fost înjurat tot timpul
Iker Casillas a fost înjurat tot timpul

Puţine persoane au fost cele care l-au aplaudat pe portarul naţionalei Spaniei, în meciul de la Valencia. Mulţi l-au înjurat ca la uşa cortului.

Iker Casillas, portarul formaţiei Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, nu a avut mulţi susţinători în partida pe care echipa sa a susţinut-o sâmbăta trecută la Valencia, câştigată de madrileni cu 2-3. Goal-keeper-ul spaniol a fost luat în primire de fanii Valenciei încă de la încălzirea dinaintea meciului.

Puţini au fost cei care l-au aplaudat sau i-au cerut tricoul după meci. Unii i-au strigat "Cayetano, oe", aluzie la o declaraţie pe care a dat-o fosta sa iubită, Eva Gonzalez, care a dat-o zilele trecute spunând că toreadorul Cayetano Rivera, actualul său iubit, este "perechea ideală".

Mulţi l-au înjurat ca la uşa cortului. Iar printre ei s-a aflat şi un puşti de 10 ani care i-a strigat "Fiu de curvă". Chiar dacă antrenorul de portari al Realului i-a cerut să nu-i ia în seamă, Casillas a replicat la un moment dat către puştiul care l-a înjurat. "Auzi! Îţi spun un lucru pe care trebuie să-l ai tu: mai multă educaţie pentru că ai doar 10 ani", i-a spus Casillas.

Vezi pe adevarul.es cum au reacţionat suporterii Valenciei şi de ce a fost nervos Casillas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite