Galatasaray l-a cedat pe Bogdan Stancu lui Orduspor pentru 2,5 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Preşedintele clubului Orduspor, Nedim Turkmen, a declarat, luni, că a obţinut transferul atacantului Bogdan Stancu de la Galatasaray pentru 2,5 milioane de euro şi că jucătorul va semna un contract pe patru ani.

"Am pe birou un fax de la Galatasaray, care a acceptat oferta noastră. Va veni în curând şi contractul jucătorului. Am obţinut transferul lui Stancu de la Galatasaray pentru 2,5 milioane de euro. Iar cu jucătorul vom semna pe patru ani. S-a încheiat discuţia Stancu. Stancu este jucătorul lui Orduspor pentru patru ani ", a spus Turkmen pentru agenţia Anatolia, citată de cotidianul turc Fanatik.

În week-end, Galatasaray anunţase pe site-ul oficial şi la Bursa din Istanbul că a început negocierile cu Orduspor pentru transferul lui Bogdan Stancu, care a jucat în sezonul trecut la echipa din Ordu sub formă de împrumut.

Bogdan Stancu, legitimat la Galatasaray din ianuarie 2011, a jucat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Orduspor, unde a fost foarte apreciat pentru prestaţiile sale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite