Ştefan Radu va fi indisponibil cel puţin trei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Ştefan joacă la Lazio şi face parte şi din lotul echipei naţionale
Radu Ştefan joacă la Lazio şi face parte şi din lotul echipei naţionale

Component al echipei Lazio Roma, Ştefan Radu va fi supus unei intervenţii artroscopice la genunchiul drept la clinica Paideia din Roma. El va fi indisponibil cel puţin trei săptămâni.

Presa italiană a scris, la finalul lunii iunie, că Radu s-a operat la genunchi în România fără acordul conducerii clubului Lazio şi că din acest motiv va fi amendat. Il Messaggero notează că această informaţie a fost oferită de impresarul Becali şi că nu a fost reală.

Potrivit Mediafax, jucătorul a acuzat dureri la genunchi în primele două zile de antrenamente de la reluarea pregătirilor şi, după ce a fost consultat de medicii grupării, s-a decis ca fotbalistul român să fie operat marţi, de chirurgul Stefano Lovati.

Radu acuză probleme la genunciul drept de mai mult timp. Începând cu finalul lunii august 2011, el a fost indisponibil mai multe săptămâni din cauza unei inflamaţii a ligamentului colateral medial de la genunchi.

În decembrie 2010, fundaşul a fost operat la clinica Paideia din Roma de medicul ortoped Stefano Lovati, el fiind supus unei intervenţii de meniscectomie parţială artroscopică medială la genunchiul drept.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite