Sabotaj în Spania. Meciul Rayo Vallecano - Real Madrid a fost amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii părăsesc stadionul lui Rayo Vallecano * Foto: Reuters
Fanii părăsesc stadionul lui Rayo Vallecano * Foto: Reuters

Programat în etapa cu numărul 5 din campionatul Spaniei, meciul Rayo Vallecano - Real Madrid a fost amânat deoarece cablurile electrice de la stadionul gazdelor au fost tăiate de persoane neidentificate, aseară. Partida s-ar putea disputa astăzi.

"Câţiva vandali au tăiat cablurile", a declarat preşedintele clubului Rayo Valecano, Raul Martin Presa, înainte de decizia privind amânarea partidei.

Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 22.30 a României, iar gazdelor li s-a acordat un termen până la ora 23.00 pentru a rezolva problema iluminării stadionului. Problema nu a fost rezolvată, lumina de pe arenă rămânând insuficient de puternică pentru disputarea jocului, astfel că meciul a fost amânat.

Potrivit presei spaniole, partida se va disputa în această seară, cu începere de la ora 21.00, în cazul în care cablurile secţionate vor fi reparate la timp.

Rayo Vallecano a notat, pe site-ul oficial, că jocul a fost amânat şi că în momentul în care se vor stabili o nouă dată şi o nouă oră acestea vor fi anunţate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite