Gică Hagi: ”Real Madrid şi Barcelona vor juca şi finala Ligii Campionilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, duminică, la finalul unui meci demonstrativ de tenis susţinut la Arenele BNR, că în opinia sa Real Madrid nu mai poate rata titlul în Spania şi că gruparea madrilenă şi FC Barcelona vor juca finala Ligii Campionilor.

"Am văzut Barcelona - Real împreună cu Gică Popescu. El era supărat la final, eu nu. Eu am fost aşa, jumătate jumătate. Să vii de la 0-5 (n.r. - Real Madrid) şi să câştigi pe Camp Nou... Înseamnă că au muncit mult. Cei de la Real au o echipă din ce în ce mai omogenă. Din păcate Barcelona nu a putut să fie aşa cum voia aseară, pentru că i-au lipsit trei jucători de bază. Cred eu că şi-au odihnit doi-trei jucători pentru meciul cu Chelsea din Liga Campionilor. Real a luat deja titlul, nu cred că o să piardă în ultima etapă, aşa cum l-am pierdut eu. Oricum eu cred că Real şi Barca vor juca şi finala Ligii Campionlior", a declarat Hagi citat de Mediafax.

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FC Barcelona, în etapa cu numărul 25 din Primere Division, în celebrul El Clasico, în care jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au stabilit un record de goluri marcate într-un sezon - 109.

Marţi şi miercuri au loc partidele din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor: FC Barcelona (Spania) - Chelsea Londra (Anglia), în tur 0-1, respectiv Real Madrid (Spania) - Bayern Munchen (Germania), în tur 1-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite