Eric Abidal ar putea fi operat astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric Sylvian Abidal
Eric Sylvian Abidal

Anunţată iniţial pentru ieri, intervenţia chirurgicală la care urmează a fi supus internaţionalul francez de fotbal Eric Abidal ar putea avea loc în această dimineaţă, la Spitalul Clinic din Barcelona.

Anunţul a fost făcut în ”El Mundo Deportivo”. Apărătorul va suferi un transplant de ficat necesar pentru a scăpa de cancerul care l-a lovit anul trecut. Operaţia va fi făcută de dr. Fuster, cel care s-a ocupat de el şi anul trecut, când a îndepărtat o tumoră tot la ficat.

În 15 martie, Josep Guardiola a anunţat echipa Barcelona că Abidal are nevoie de o nouă operaţie şi de un alt ficat. Francezul a disputat ultimul meci pentru Barça în 26 februarie, când „extratereştrii" au câştigat cu 2-1 pe terenul lui Atletico Madrid.

Pe 29, el a apărut în meciul Germania - Franţa 1-2, după care s-a spus că e accidentat. De fapt, analizele i-au ieşit prost. Ficatul nu se comporta normal şi decizia operaţiei s-a luat repede, doar că de data asta va fi mai complicat. E nevoie de transplant şi intervenţia va dura 12 ore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite