VIDEO Nicoliţă se simte ca acasă în Franţa. Şi ASSE are probleme cu gheaţa de pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Geoffroy-Guichard
Stadionul Geoffroy-Guichard

Nu numai în România stadioanele de fotbal au fost acoperite de zăpadă. Şi nu numai aici sunt probleme cu încălzirea gazonului. Echipa la care activează din vară Bănel Nicoliţă, Saint-Etienne, nu-şi permite să plătească pentru ca stadionul Geoffroy-Guichard să nu aibă terenul de joc îngheţat.

Cluburile din Ligue 1 au fost obligate să facă tot posibilul pentru ca meciurile să se poată disputa în condţii optime. La Saint-Etienne, grupare pentru care evoluează din vară şi ex-stelistul Bănel Nicoliţă, încălzirea suprafeţei de joc costă câteva mii de euro pe zi. Iar aceşti bani îi dă municipalitatea fiindcă preşedintele lui ASSE, Maurice Vincent, a refuzat să plătească.

Fireşte că această situaţie nu îi convine primarului din Saint-Etienne, care s-a adresat ministrului sporturilor, David Douillet, să ia măsuri pentru ca o asemenea situaţie să nu se mai repete. Potrivit lui Maurice Vincent, aglomerarea calendarului competiţional a condus la creşterea cheltuielilor. În plus, acesta nu a fost de acord cu obligativitatea încălzirii gazonului şi a dat ca exemplu faptul că meciul Franţa - Irlanda, contând pentru Turneul celor 6 Naţiuni la rugby, nu s-a mai disputat din cauză că iarba era îngheţată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite