Mario Gomez refuză să se compare cu Lionel Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Component al echipei de fotbal Bayern Munchen, Mario Gomez a declarat că nu este "atât de nebun" încât să se compare cu vedeta argentiniană de la FC Barcelona, Lionel Messi, cu care îl aseamănă presa germană.

"Nu sunt atât de nebun încât să mă compar cu Messi. El este cel mai bun care a existat vreodată şi care va fi vreodată", a spus Gomez, informează cotidianul As preluat de Mediafax.

El a adăugat că se consideră total diferit de argentinian. "Suntem două tipuri de jucători total diferite. Avem aceeaşi misiune, de a marca, dar nu intru în competiţie cu el. Nu este un duel Messi - Gomez, sunt mai multe în joc pentru echipele noastre", a precizat Gomez.

Bayern Munchen va întâlni, marţi, pe teren propriu, echipa Olympique Marseille, în manşa secundă a sferturilor Ligii Campionilor, după ce în tur s-a impus cu 2-0.

"Ştim că va fi dificil. În fotbal se pot întâmpla multe nebunii, astfel că vom încerca să marcăm, dar nu va fi o plimbare în parc. Adversarii noştri pot reuşi aici ce am făcut noi acolo", a afirmat Mario Gomez.

Echipa lui Messi, FC Barcelona, va juca marţi cu AC Milan, tot în returul sferturilor LC (0-0 în tur).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite