George Copos: "Din păcate de Falcao a ştiut să profite de greşeli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat că a fost şi va rămâne suporterul formaţiei Athletic Bilbao, precizând că aceasta a pierdut finala Ligii Europa cu Atletico Madrid deoarece "nenorocitul de Falcao" a ştiut să profite de greşelile individuale ale echipei basce.

"Îmi pare rău, sincer îmi pare rău pentru Athletic Bilbao. Am fost suporterul lor şi voi rămâne întotdeauna suporterul lor, mai ales că acum am avut ocazia să îi cunosc. Din păcate, au făcut greşeli aseară. Au fost greşeli individuale, iar «nenorocitul» de Falcao a ştiu să profite de ele. Este un jucător de clasă care nu iertă atunci când i se iveşte ocazia", a spus oficialul rapidist.

Cazaţi la Hotelul Crowne Plaza, care aparţiNe acţionarului rapidist, componenţii delegaţiei oficiale a clubului Athletic Bilbao sunt caracterizaţi de George Copos drept nişte "oameni extraordinari şi extrem de modeşti". "Pe jucătorii şi oficialii clubului din Bilbao i-am avut oaspeţi la hotelul Crowne Plaza. Am rămas impresionat de educaţia, civilizaţia şi cultura lor. Sunt nişte oameni extraordinari, nişte oameni extrem de modeşti. N-am văzut în viaţa mea oameni atât de modeşti. Am vrut să îi oferim antrenorului un apartament, pentru că aşa este normal, vin jucători la discuţii particulare înaintea unui meci, dar el ne-a refuzat. Am insistat însă ne-a refuzat, a vrut o cameră normală, la fel ca a oricărui jucător. Este un om de o modestie fară margini", a explicat Copos.

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti, în faţa a 52.347 de spectatori, dintre care peste 20.000 de spanioli. Golurile au fost marcate de Falcao '7, '34 şi Diego '85.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite