FOTO Atletico Madrid și Athletic Bilbao promit o super-finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorii celor două finaliste din acest an a Ligii Europa promit că protejații lor vor juca la spectacol. Athletic Bilbao și Atletico Madrid se înfruntă astăzi, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București.

Cele două echipe au efectuat ieri, câte un antrenament pe stadion, punând accent pe fazele fixe, dar și pe centrări finalizate prin lovituri cu capul - în plus, cei de la Bilbao au exersat și loviturile de la 11 metri.

Antrenor al bascilor, Marcelo Bielsa a declarat la întâlnirea cu ziariștii: ”O finală este ceva unic și faptul că nu se joacă decât într-o singură manșă o diferențează de orice alt meci. Noi trebuie să ne menținem în limitele normale ale jocului nostru. Trebuie să demonstrăm din nou ceea ce am dovedit în acest sezon, să exploatăm potențialul acestei echipe. Ne place să avem balonul căci astfel avem posibilitatea să atacăm”.

FOTO DE LA ANTRENAMENT ATHLETIC BILBAO

image

Și antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a considerat că o finală este ceva particular: ”Trebuie trăită cu jucătorii care au apetit și cu cei care dau dovadă de experiență. Sper ca echipa mea să dea dovadă de caracter. Avem motive să credem. Jocul lui Athletic este foarte ofensiv și rapid, mai mult decât o chestiune de posesie. Al nostru este mai echilibrat. Putem să păstrăm balonul, dar și să jucăm în adâncime”.

FOTO DE LA ANTRENAMENT ATLETICO MADRID

image

Foto: Marian BURLACU

Finala Europa League este programată astăzi, la ora 21.45, pe Arena Națională din București. Ea va fi transmisă de Pro TV și Dolce Sport.

FOTO CU ARENA NAȚIONALĂ DIN BUCUREȘTI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite