Finala Ligii Campionilor va fi transmisă cu 38 de camere tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Allianz Arena se transformă  într-un vulcan la meciurile  importante Foto: Reuters
Allianz Arena se transformă într-un vulcan la meciurile importante Foto: Reuters

Eveniment important al anului competiţional 2011/2012, finala Ligii Campionilor din această seară, dintre Bayern Munchen şi Chelsea Londra, va fi transmisă cu 38 de camere, un "spidercam" (cameră tv amplasată pe cabluri, deasupra terenului) şi dintr-un elicopter.

Meciul va fi fifuzat de 75 de posturi de televiziune, acestea trimiţând la Munchen un număr de 1.500 de oameni. Pe stadionul Alianz din Munchen vor exista 119 de posturi de comentatori de televiziune şi radio.

La finală au mai fost acreditaţi 600 de ziarişti din presa scrisă şi 200 de fotografi.

Se estimează că finala va fi urmărită de peste 300 milioane de telespectatori din întreaga lume.

În România, finala Ligii Campionilor va fi transmisă de TVR 1 şi Dolce Sport. De la ora 20.50, Cosmin Cernat va prezenta în "Studio UEFA Champions League" drumul parcurs de cele două echipe pentru a ajunge în finală şi va face o analiză a evoluţiilor lor, în încercarea de a da un pronostic al acestei partide.

De la 21.45, TVR 1, TVR HD şi www.tvr.ro vor intra în legătură directă cu Fußball Arena din Munchen, locul de desfăşurare al finalei UEFA Champions League.

Meciul va fi comentat Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin, iar transmisiunea TVR va acoperi partida integral (cu eventualele prelungiri) şi va fi urmată de ceremonia de premiere a echipei campioane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite