David Cameron a urmărit penalty-urile de la Munchen alături de Angela Merkel şi Barrack Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american, Barack Obama, premierul britanic, David Cameron, şi cancelarul german, Angela Merkel, alături de alţi lideri ai G8 aflaţi la Camp David (Maryland, estul SUA) au urmărit sâmbătă loviturile de departajare din finala Ligii Campionilor, câştigată de Chelsea în faţa celor de la Bayern Munchen, a făcut cunoscut un responsabil american, citat de AFP.

'Preşedintele a urmărit loviturile de departajare dintre Chelsea şi Bayern Munchen (...) împreună cu cancelarul Merkel, premierul britanic, David Cameron, şi alţi lideri, în /Laurel Lodge/', principalul corp de clădiri din complexul rezidenţial al preşedinţilor americani, potrivit acestui responsabil.

La final, liderii au încercat, conform aceleiaşi surse citată de Agerpres, să o consoleze pe Angela Merkel, susţinătoare a echipei bavareze.

Vineri, un alt responsabil american a dezvăluit că fuseseră făcute aranjamente pentru ca premierul britanic şi cancelarul german să poată urmări meciul de fotbal din sala de cinematograf de la Camp David, unde summitul G8 s-a încheiat sâmbătă seară.

Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor la fotbal, sâmbătă seara, pe 'Allianz Arena' din Munchen, după ce a învins pe Bayern Munchen cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 1-1, după cele 90 de minute şi apoi după 120 de minute de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite