Barcelona și-a asigurat calificarea în ”sferturile” Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi (nr. 10)
Messi (nr. 10)

Liga Campionilor la fotbal a revenit în actualitate, ieri seară disputându-se primele două partide din optimile de finală. Deținătoare a titlului european la nivel de cluburi, FC Barcelona (Spania) a câștigat cu 3-1 la Leverkusen (Germania), asigurându-și practic calificarea. La Lyon, OL (Franța) a înregistrat un succes la limită (1-0) în fața lui Apoel Nicosia (Cipru), revelația acestei ediții.

Catalanii au reușit să se detașeze abia în repriza secundă a meciului disputat pe terenul lui Bayer Leverkusen. După ce Alexis Sanchez a deschis scorul cu puțin timp înainte de pauză (min. 41), Michael Kadlec a egalat după 11 minute. Internaționalul din Chile a reușit un nou gol (min. 55), iar Lionel Messi a stabilit rezultatul final (min. 88).

La Lyon, Olympique a dominat cu autoritate meciul cu Apoel Nicosia. Francezii au fost net superiori la posesie (64%) și au amenințat în permanență poarta cipriotă – raport de șuturi: 18-1. Golul victoriei francezilor a fost înscris de Lacazette (min. 58), la o urcare în atac a lui Cris. 

Returul este programat în 7 martie, pe Camp Nou.

În această seară (miercuri, 15 februarie) sunt programate meciurile Zenit St. Petersburg (Rusia) – Benfica Lisabona (Portugalia) și AC Milan (Italia) – Arsenal Londra (Anglia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite