Ştefan Radu a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Lazio Ştefan Radu a fost operat, marţi, la genunchiul drept, la Clinica Paideia din Roma, informează gruparea din capitala Italiei, fără a preciza durata indisponibilităţii fotbalistului român.

"Ştefan Radu a fost supus, astăzi, la Clinica Paideia, unei intervenţii artroscopice la genunchiul drept. Operaţia, efectuată de medicul Lovati, ortoped consultant al clubului Lazio, care a fost ajutat de medicul Roberto Bianchini, a confirmat absenţa unor leziuni ale structurilor cartilaginoase şi ligamentare ale genunchiului", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial de clubul roman.

Jucătorul a acuzat dureri la genunchi în primele două zile de antrenamente de la reluarea pregătirilor şi, după ce a fost consultat de medicii grupării, s-a decis ca fotbalistul român să fie operat marţi, de Stefano Lovati.

Radu acuză probleme la genunciul drept de mai mult timp. Începând cu finalul lunii august 2011, el a fost indisponibil mai multe săptămâni din cauza unei inflamaţii a ligamentului colateral medial de la genunchi.

În decembrie 2010, fundaşul a fost operat la Clinica Paideia din Roma de acelaşi ortoped, el fiind supus unei intervenţii de meniscectomie parţială artroscopică medială la genunchiul drept.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite