Amendă pentru Ştefan Radu pentru că s-a operat fără să spună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Ştefan Radu va fi amendat de Lazio pentru că a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept în România, fără a anunţa conducerea clubului din Roma.

"Ştefan Radu s-a operat la genunchiul drept în România, o intervenţie care i-a înfuriat pe oficialii clubului Lazio. Românul va fi amendat. Dar nu este numai acest lucru. Cel mai grav este că staful medical al clubului nu a fost informat de această intervenţie, de tipul ei, nici data la care a fost efectuată. Acesta este punctul crucial: unii spun că românul a fost operat imediat după încheierea sezonului, alţii susţin că intervenţia a avut loc cu zece zile în urmă. Despre acest lucru va vorbi Stefano Lovati, ortopedul clubului, într-o întâlnire cu preşedintele Claudio Lotito", a scris site-ul cittaceleste.it.

Radu acuză probleme la genunchiul drept de mai mult timp. Începând cu finalul lunii august 2011, el a fost indisponibil mai multe săptămâni din cauza unei inflamaţii a ligamentului colateral medial de la genunchi.

În decembrie 2010, fundaşul a fost operat la clinica Paideia din Roma de medicul ortoped Stefano Lovati, el fiind supus unei intervenţii de meniscectomie parţială artroscopică medială la genunchiul drept.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite