VIDEO Surpriză mare: Bilbao a câştigat acasă la Manchester United!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ryan Giggs
Ryan Giggs

Rezultat neașteptat la Manchester, unde Athletic Bilbao s-a impus cu 3-2 în fața lui United! O victorie categorică a obținut și Valencia, 4-2 cu PSV Eindhoven.

Seară spaniolă în prima manșă a optimilor de finală din Europa League. Sau noapte de coșmar pentru englezi. După ce City a pierdut (0-1) la Lisabona, cu Sporting, a venit rândul și celeilalte echipe din Manchester, United, să înregistreze un eșec neașteptat. Și încă pe teren propriu, contra unei formații, Athtletic Bilbao, fără mari performanțe în cupele europene.

După ce Rooney a deschis scorul (min. 22), bascii s-au dovedit tot mai periculoși. Ei au egalat prin Llorente (min. 44), iar după pauză au trecut în avantaj prin golurile lui De Marcos (min. 72), plecat din ofsaid, și Munian (min. 90), care a finalizat o acțiune declanșată după ce arbitrul a oprit un atac al lui MU pentru că Anderson își pierduse o gheată... United a reușit să limiteze proporțiile dezastrului printr-un penalty transformat de același Rooney, în primul minut de prelungire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite