Robben: "Am pierdut trei meciuri! Este o realitate greu de acceptat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Arjen Robben a declarat, duminică, după ce echipa sa, Olanda, a fost eliminată de la Euro-2012 încă din faza grupelor, că acest eşec este dificil de acceptat şi a vorbit de "anumite lucruri" petrecute în lotul vicecampioanei mondiale, dar pe care nu doreşte să le dezvăluie.

"Am pierdut de trei ori, este o realitate dificil de acceptat. Trebuie să avem curajul să ne uităm în oglindă: toţi am eşuat. Este dificil să găsim explicaţii. Uneori, anumite lucruri sunt inexplicabile. În meciul cu Portugalia, am început bine, dar apoi am uitat repede să ne dezvoltăm jocul nostru. Au fost anumite lucruri care s-au petrecut în grupul nostru, dar le ţinem pentru noi ", a declarat Robben.

Mijlocaşul Wesley Sneijder îşi susţine tehnicianul şi spune că Bert van Marwijk ar trebui să continue la naţională: " Eu zic că ar trebui să rămână. Echipa a funcţionat bine la Cupa Mondială de acum doi ani. De data asta nu. Dar eu cred că el are încă un viitor în fruntea Olandei, şi-a demonstrat calităţile în ultimii ani, fiind capabil să rezolve problemele din cadrul lotului".

Căpitanul selecţionatei olandeze Rafael van der Vaart spune că echipa sa a întâlnit în Portugalia un adversar mai bun. "Este foarte simplu, nu am mai fost atât de buni. Am pierdut de trei ori şi totul s-a oprit. A fost urât ceea ce am arătat aici. Am început meciul în viteză - acesta era obiectivul nostru - apoi totul s-a sfârşit. A fost din ce în ce mai rău. Şi adversarii au fost mai buni", a spus jucătorul.

Olanda a fost eliminată de la Euro-2012 după ce a pierdut toate cele trei meciuri din Grupa B, scoruri 0-1 cu Danemarca, şi 1-2 cu Germania şi cu Portugalia.

Naţionala Olandei face parte din aceeaşi grupă cu România în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite