Fernando Santos: ”Jucătorii Greciei au pus pasiune și suflet în jocul lor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grecia
Grecia

Selecţionerul Greciei, portughezul Fernando Santos, a recunoscut că Germania a meritat victoria, scor 4-2, în sferturile Euro-2012, vineri, la Gdansk, dar a salutat ''pasiunea şi sufletul'' echipei sale la acest turneu.

Antrenorul învinșilor din al doilea sfert de finală al Campionatului European de fotbal a declarat la final: "Felicit echipa Germaniei. A jucat foarte bine şi a meritat victoria. Dar vreau să-i felicit şi pe jucătorii mei, nu pentru acest meci în special, ci pentru eforturile în acest turneu. La pauă le-am spus jucătorilor să-şi corecteze greşelile şi să aibă mai mult iniţiativa, rămânând concentraţi şi pe aspectul defensiv. Jucătorii mei au luptat. Voi reţine de la acest turneu pasiunea şi sufletul puse în meciuri", a spus Santos.

Naţionala Germaniei a învins, vineri seară, la Gdansk, cu scorul de 4-2 (1-0), reprezentativa Greciei, în al doilea sfert de finală din cadrul Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Pentru Germania au marcat Phillip Lahm '39, Sami Khedira '61, Miroslav Klose '68 şi Marco Reus '74, iar pentru Grecia au înscris Giorgios Samaras '55 şi Dimitris Salpingidis '89 (penalti).

Germania, finalista ediţiei din 2008, când a fost învinsă de Spania, va întâlni în semifinale, la 28 iunie, la Varşovia, câştigătoarea sfertului de finală dintre Anglia şi Italia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite