Didier Drogba ar putea semna cu Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţat ca viitor jucător al echipei chineze Shanghai Shenhua, Didier Drogba ar putea ajunge, în cele din urmă, în Spania. Şi nu oriunde, ci la FC Barcelona. Cel puţin aşa susţine presa iberică din aceste zile.

Erou al finalei Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen, Drogba s-a despărţit de Chelsea Londra. Iniţial, s-a spus că el va pleca în China, urmând a deveni coleg cu Nicolas Anelka. Ieri, însă, postul catalan de televiziune TV3 a lansat o nouă ipoteză. Şi anume că jucătorul din Coasta de Fildeş va semna cu FC Barcelona.

Mai mult decât atât, respectiva sursă a anunţat că Drogba va ajunge astăzi în oraşul catalan pentru a discuta cu preşedintele lui Barca, Sandro Rosell. Principalele publicaţii spaniole au preluat informaţia, iar cotidianul francez "L'Equipe" a inserat şi o declaraţie a ivorianului care contrazice însă respectivul transfer la Barca, doar că ea a fost făcută miercurea trecută: "Am studiat toate ofertele, săptămânile trecute, şi am sentimentul că Shanghai Shenhua este cea mai bună direcţie pentru mine, acum".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite