Un fotbalist croat a dat 100.000 de euro pe o bere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa sportivă nu este tocmai uşoară, iar fotbaliştii profesionişti nu reuşesc întotdeauna să se abţină atunci când e vorba despre... plăcerile vieţii. Component al echipei Dinamo Zagreb, Domagoj Vida a călcat pe bec. Şi s-a ales cu o amendă extrem de mare.

Jucătorul a comis o eroare, fiind surprins bând o bere chiar în autocarul cu care se deplasa echipa lui înaintea unui meci din Cupa Croaţiei. Ante cacici i-a cerut lui Vida să coboare în mijlocul străzii.

Croatul a fost mai apoi amendat cu 100.000 de euro! O sancţiune extrem de mare. Presa a comentat că respectiva bere a fost cea mai scumpă din viaţa lui Vida. Nu a fost însă o surpriză, cei de la Dinamo Zagreb nu glumesc când e vorba despre disciplină. Pentru o greşeală asemănătoare, Nikola Pokrivac a rămas fără 20.000 de euro. 

Cu toate acestea, recordul mondial este deţinut de brazilianulJorge Sammir Campos, care a fost nevoit să scoată din buzunar 270.000 de euro fiindcă a fost prins "afumat" înaintea unui meci din preliminariile Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite