FIFA a amendat Salvadorul pentru incidentele din meciul cu Mexic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Federatia de Fotbal din El Salvador a fost amendată de FIFA * Foto: Reuters
Federatia de Fotbal din El Salvador a fost amendată de FIFA * Foto: Reuters

FIFA a amendat Federaţia de fotbal din El Salvador cu 15.420 dolari pentru incidentele întâmplate la meciul cu Mexic (1-2), disputat pe 12 iunie în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Preşedintele federaţiei salvadoriene, Carlos Mendez, a precizat că FIFA a acordat un răgaz de 30 zile pentru plata amenzii şi a dat asigurări că suporterii vor avea o conduită mai bună în următoarele meciuri ale naţionalei, anunţă Agerpres.

Conform observatorilor de la meciul din 12 iunie, suporterii salvadorieni au aruncat diverse obiecte pe terenul de joc şi i-au şicanat pe jucătorii mexicani cu fascicule laser.

El Salvador mai primise o amendă de la FIFA, de 5.000 dolari, după meciul cu Costa Rica (2-2), tot din preliminariile CM 2014, în care 5 jucători au fost sancţionaţi cu cartonaşul galben. În noiembrie 2011, FIFA mai penalizase Salvadorul cu 6.809 dolari pentru incidentele din jocul cu Republica Dominicană (3-2), din preliminariile Mondialului 2012.

Naţionala salvadoriană ocupă locul 3, cu un punct, în grupa B a turului semifinal al CONCACAF, după Mexic (6 puncte), Costa Rica (4) şi Guayana (0). Următorul meci al Salvadorului are loc pe 7 septembrie şi federaţia a promis măsuri sporite de securitate, pentru a evita sancţiuni mai grave din partea FIFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite