Moţi va juca la campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Cosmin Moţi urmează să semneze un contract pe trei ani cu clubul bulgar Ludogoreţ Razgrad, după ce a declarat în mai multe rânduri că nu intenţionează să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo, care expira anul viitor, a declarat pentru MEDIAFAX impresarul jucătorului, Victor Becali.

"Moţi va ajunge la o înţelegere cu Ludogoreţ Razgrad. El urmează să plece astăzi din Bucureşti să semneze contractul pe trei ani cu echipa campioană a Bulgariei ", a declarat Becali.

Fundaşul Cosmin Moţi declarase, la mijlocul lunii iunie, când a efectuat vizita medicală, că mai are un an de contract cu Dinamo, dar nu vede de ce şi l-ar prelungi, jucătorul referindu-se la faptul că numele său a figurat pe o listă publicată în presă cu fotbalişti care ar urma să fie daţi afară de echipa "alb-roşie" de antrenorul Dario Bonetti.

Ludogoreţ Razgrad a devenit campioana Bulgariei la primul sezon în elita fotbalului din ţara de la sud de Dunăre. Ludogoreţ a câştigat şi Cupa Bulgariei, în urma victoriei obţinute în finala de la Burgas, scor 2-1, cu Lokomotiv Plovdiv.

Clubul Ludogoreţ Razgrad, care a fost cumpărat în 2010 de omul de afaceri Kiril Domusciev, evolua în Liga a III-a în urmă cu trei sezoane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite