Eric Abidal va primi o parte din ficatul unui prieten din copilărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un prieten din copilărie al fotbalistului echipei FC Barcelona, Eric Abidal, îi va dona acestuia o parte din ficatul său, pentru transplantul ce va fi făcut probabil la sfârşitul acestei luni, informează cotidianul ABC.

Potrivit jurnalului, chiar şi dacă totul va decurge bine şi Abidal va putea avea o viaţă normală după transplant, există îndoieli în privinţa şanselor francezului de a reveni pe teren ca fotbalist profesionist.

FC Barcelona a anunţat, joi, că Eric Abidal va fi supus unui transplant de ficat în perioada următoare.

"În săptămânile următoare, jucătorul va fi supus unui transplant de ficat, având în vedere evoluţia situaţiei sale hepatice. Transplantul era o opţiune deja indicată la începutul tratamentului, în urmă cu un an. La dorinţa expresă a jucătorului, clubul solicită respectarea dreptului la confidenţialitate", a precizat serviciul medical al FC Barcelona.

Eric Abidal a fost operat, în 17 martie 2011, pentru înlăturarea unei tumori la ficat. El s-a refăcut atunci în câteva săptămâni, iar la două luni după intervenţia chirurgicală a fost titular în finala Ligii Campionilor, cu Manchester United, fiind şi primul care a ridicat trofeul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite