John Terry nu vrea să mai joace pentru echipa Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vârstă de 31 de ani, John Terry şi-a anunţat retragerea din naţionala Angliei. Componentul echipei de fotbal Chelsea Londra, campioana Europei, și-a motivat decizia care ține mai puțin de latura sportivă.

Terry a explicat de ce renunță să mai evolueze la națională:"Simt că federaţia, continuând procedurile împotriva mea în condiţiile în care am fost găsit nevinovat de justiţie, a făcut de neconceput poziţia mea faţă de echipa naţională. Voi încerca acum să obţin performanţe cu Chelsea, la nivel naţional şi european", a afirmat John Terry, informează bbc.co.uk citat de Mediafax.

Selecţionat de 78 de ori în naţionala ţării sale, în perioada 2003-2012, Terry va fi audiat, astăzi, la federaţia engleză, într-un caz de rasism, pentru care a fost deja achitat de justiţie. John Terry a fost achitat, în iulie, de justiţia britanică, în cadrul unui proces de cinci zile privind unele insulte rasiste presupuse a fi fost adresate de fotbalist unui adversar. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a fost acuzat că l-a insultat pe un jucător de culoare al echipei Queens Park Rangers, Anton Ferdinand, fratele lui Rio Ferdinand de la Manchester United, în timpul unui meci din campionatul Angliei, care a avut loc în 23 octombrie 2011.

Acest caz a dus la pierderea banderolei de căpitan al naţionalei pe care a purtat-o Terry şi apoi la demisia selecţionerului Fabio Capello, care nu a fost de acord cu decizia luată în cazul jucătorului său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite