VIDEO Scenă incredibilă! Şi-a luat la bătaie propriul jucător pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Fiorentinei, Delio Rossi, a cedat nervos în momentul în care Ljajici, pe care tocmai îl scosese de pe teren, l-a ironizat. Tehnicianul a sărit cu pumnii pe fotbalistul sârb, iar după meci a fost dat afară!

Tensiune uriaşă la Fiorentina, care era ameninţată cu retrogradarea înaintea acestei etape. Mai mult, după jumătate de oră, Novara conducea cu 2-0 chiar la Florenţa. În acel moment, antrenorul Delio Rossi, nemulţumit de jocul echipei, l-a schimbat pe Ljajici cu Olivera.
Sârbul n-a digerat bine această umilinţă şi l-a aplaudat ironic pe tehnicianul său, după care s-a aşezat pe bancă. Atât i-a trebuit lui Delio Rossi, şi aşa un pachet de nervi din cauza scorului. Antrenorul şi-a ieşit practic din minţi şi a sărit cu pumnii pe mijlocaşul sârb, scenă unică în fotbalul mare. Rossi a fost cu greu ţinut de ceilalţi de pe bancă să nu-l calce în picioare pe Ljajici.
Fanii l-au înjurat pe jucător şi l-au aplaudat pe antrenor
La pauză, fanii echipei "viola" l-au huiduit pe jucător, pe care l-au numit "ţigan", şi i-au strigat numele antrenorului, aplaudându-l minute bune.
Până la urmă, Fiorentina e egalat, prin "dubla" lui Montolivo, şi e ca şi salvată de la retrogradare. Cu două etape înainte de final, fosta echipă a lui Mutu are şase puncte peste Lecce, prima echipă de sub linie.
A fost dat afară!
Cu toate acestea, Delio Rossi a fost dat afară de Fiorentina după o şedinţă care a avut loc noaptea trecută. "E o decizie pe care nu aş fi vrut să o iau, îl apreciez pe Delio Rossi, dar gestul său nu se încadrează în valorile clubului nostru. Chiar dacă a acumulat mult stres în ultima vreme, gestul lui nu e justificabil", a confirmat demiterea antrenorului preşedintele Della Vale.

Vezi scenele incredibile cu bătaia dintre Delio Rossi şi Ljajici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite