Cehia - Grecia 2-1! Elenii împinşi în afara zonei Euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pilar şi Baros se bucură după al doilea gol al Cehiei
Pilar şi Baros se bucură după al doilea gol al Cehiei

Cehii aveau doar şansa victoriei în meciul cu Grecia şi au jucat totul pe atac. După numai şase minute aveau deja 2-0, prin golurile lui Jiranek şi Pilar, iar oamenii lui Fernando Santos n-au mai avut puterea să revină.

Cehia a deschis scorul chiar în minutul 3, când Jiracek a fost lăsat singur cu portarul de o pasă printre a lui Hubschman. Trei minute mai târziu, Gebre Selassie l-a servit de pe dreapta pe Pilar, care a înscris din plonjon cu genunchiul dintre doi fundaşi eleni. Grecia era KO înainte, practic, ca meciul să înceapă cu adevărat.
Grecii, gol anulat
Abia pe finalul primei reprize au ieşit şi grecii din apărare. Dar atunci era să-i sperie bine pe cehi. Fotakis a înscris, însă golul a fost anulat pentru un ofsaid la limită, contestat puternic de eleni.
Probleme pentru Rosicky
Cel care i-a adus în meci pe greci a fost Petr Cech. Portarul lui Chelsea a respins o minge uşoară în picioarele nou-intratului Gekas, care a zis „mulţumesc" şi a făcut 2-1. Şi de la un joc pe care-l controlau fără probleme, cehii s-au trezit că trebuie să tremure la fiecare minge aruncată în careu de nişte adversari vizibili încurcaţi de faza de construcţie.
S-a încheiat însă 2-1, Cehia priveşte spre sferturi, iar naţionala Greciei, la fel ca şi ţara pe care o are în spate, se pregăteşte să iasă din zona Euro.

Grecia: Chalkias (Sifakis 23) - Torosidis, K. Papadopoulos, Katsouranis, Holebas - Maniatis, Karagounis, Fotakis (Gekas 46) - Samaras, Salpigidis, Fortounis (Mitroglou 71). Antrenor: Fernando Santos

Cehia: Cech - Selassie, Kadlec, Limbersky, Sivok - Hubschmann, Rosicky (Kolar 46) - Plasil, Pilar, Jiracek - Baros (Pekhart 64). Antrenor: Michael Bilek

Goluri: Gekas 53 / Jiracek 3, Pilar 6

Stadion „Miejski" (Wroclaw)

Arbitru: Stephane Lannoy (Franţa)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite