Ucraina – Suedia 2-1! Dublă de senzaţie Şevcenko!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ibrahimovici a deschis scorul pentru Suedia, dar atacantul de 34 de ani al lui Dinamo Kiev, fost câştigător al Balonului de Aur, a întors meciul cu două lovituri de cap.

Ucraina este liderul Grupei D de la Euro după ce a învins Suedia cu 2-1 chiar la Kiev, stadionul care va găzdui şi finala de la Euro. Nordicii, conduşi din teren de Zlatan Ibrahimovici, au înscris primii, chiar prin atacantul lui AC Milan. A intrat însă în scenă un alt jucător important pentru istoria formaţiei italiene, Andrei Şevcenko. Ajuns la 34 de ani, actualul vârf al lui Dinamo Kiev, a cărui titularizare a fost contestată de mulţi, şi+a arătat clasa cu două lovituri perfecte de cap care au adus victoria Ucrainei la primul meci al acestei ţări la un Campionat European.

Ucraina: Pyatov - Gusev, Haceridi, Mihalik, Selin - Voronin (Rotan 85), Nazarenko, Timoşciuk, Konoplianka (Devici 90) - Yarmolenko, Şevcenko (Milevski 82).
Antrenor: Oleg Blohin

Suedia: Isaksson - Lustig, Mellberg, Olsson, Granqvist - Elm, Kallstrom - S. Larsson (Wilhelmsson), Ibrahimovici, Toivonen (A. Svensson 64) - Rosenberg (Elmander 71)
Antrenor: Erik Hamren

Au marcat: Şevcenko 55, 62 / Ibrahimovici 52

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite