VIDEO Coşmarul se repetă! Italia poate fi eliminată de un 2-2 al adversarelor, la fel ca în 2004!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cassano se află la al treilea Campionat  European din carieră
Cassano se află la al treilea Campionat European din carieră

Situaţie incredibilă la Euro! Naţionala Italiei se află exact în aceeaşi situaţie ca acum opt ani, când a părăsit turneul din faza grupelor, neînvinsă, în urma înţelegerii dintre Suedia şi Danemarca.

Italienilor nu le vine să creadă. Îşi imaginau că situaţia din 2004 nu se va mai repeta niciodată, dar după doar opt ani au ajuns într-un moment identic! Atunci, în ultimul meci al grupei, Suedia şi Danemarca au regizat un 2-2 prietenesc, scor la care n-a mai contat diferenţa de scor cu care Italia a bătut Bulgaria. Suedia, Danemarca şi Italia au avut cinci puncte, între ele au făcut numai egaluri, iar în clasamentul în trei, „squadra azzura" a fost ultima la numărul de goluri marcate şi a fost eliminată din grupe fără înfrângere!
Spania preferă să lase acasă Italia
Acum, sunt aproape să păţească la fel! În caz că Spania şi Croaţia vor face 2-2 sau orice alt egal cu mai multe goluri, italienii sunt din nou afară, indiferent de rezultatul lor din meciul cu Irlanda! Situaţia e identică: vor fi trei echipe cu câte cinci puncte, care au remizat între ele, iar la clasamentul în trei, italienii vor fi ultimii la numărul de goluri marcate! Iar Spaniei i-ar conveni să scape de Italia în drumul spre trofeu.
Trapattoni, atunci la Italia, acum la Irlanda
Un numitor comun al acestor momente e Giovanni Trapattoni. Antrenorul de 73 de ani e acum pe banca Irlandei, adversara Italiei de la ultimul meci, care e deja eliminată după două înfrângeri, iar în 2004 conducea chiar „squadra azzura".
Del Bosque: „Suntem campioni mondiali, jucăm la victorie!"
Selecţionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, a încercat să-i liniştească pe italieni. „Spania e campioană mondială şi va fi fair-play. Vom juca la victorie cu Croaţia!".

Vezi video cu meciul aranjat dintre Suedia şi Danemarca din 2004, 2-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite