Abidal vine să susţină Franţa cu Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric Sylvian Abidal
Eric Sylvian Abidal

Fundaşul Barcelonei, rămas în afara lotului "cocoşilor" după ce a suferit un transplant de ficat, le va face o vizită la Kiev colegilor săi de la naţională şi va asista la meciul de marţi, cu Suedia.

Eric Abidal a fost supus la începutul lui aprilie unei intervenţii chirurgicale de transplant de ficat, după ce acum un an i-a fost extirpată o tumoare. Din această cauză, fundaşul a ratat şi ultimele meciuri ale echipei sale de club, Barcelona, dar şi convocarea la lotul Franţei pentru Euro.
Preşedintele Federaţiei Franceze a declarat însă că Abidal va fi invitat special la ultimul meci al naţionalei lui Blanc din faza grupelor, cel de marţi, cu Suedia. „L-am invitat pe Abidal, dar el trebuie să primească permisiunea medicilor. El va părăsi Barcelona în ziua meciului, va asista la meciul de la Kiev, va rămîne alături de noi peste noapte, iar a doua zi ar urma să revină în Spania. Eric se află în îngrijire la domiciliu, se simte mai bine şi ar dori să facă această deplasare", a spus Le Graet.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite