Goian, relaxare în Italia. În vizită cu familia la ZOO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul român de la Spezia a profitat de câteva zile libere de la club şi şi-a dus soţia şi cei doi copii într-o scurtă vacanţă în Toscana.

Transferat la Spezia în luna august a acestui an, stoperul echipei naţionale s-a acomodat foarte repede cu viaţa din Italia. Pentru a descoperi frumuseţile ţării, fundaşul în vârstă de 32 de ani i-a făcut o surpriză soţiei sale, Nadia şi celor doi copii pe care îi au împreună, Maya (6 ani) şi Nectarie Matei (3 ani), oferindu-le o scurtă vacanţă în Toscana.

Au fost la Grădina Zoologică Pistoia

Cei patru s-au distrat de minune vizitând mai multe obiective turistice, însă principala atracţie a fost Grădina Zoologică Pistoia, care găzduieşte peste 600 de specii de animale. „Am petrecut o scurtă vacanţă în familie. Mai profităm de vremea frumoasă pentru a vizita Italia atunci când am zile libere de la club. Copii au fost foarte încântaţi de grădina zoologică, chiar şi eu am rămas surprins de toate animalele care erau acolo şi în special de condiţiile în care sunt îngrijite. Cei mici s-au acomodat foarte bine în Italia, Maya a început deja clasa întâi şi are rezultate foarte bune", a spus fotbalistul.

E una dintre cele mai mari din Italia

Grădina Zoologică din Pistoia a fost fondată în 1970 de către Raphael Galardini şi este cea mai mare facilitate de acest gen din regiune dar şi una dintre cele mai mari din Italia. Parcul se întinde pe o suprafaţă de 7 hectare şi cuprinde aproximativ 600 de animale aprţinând clasei de mamifere, păsări, reptile şi insecte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite