City îl îngroapă în bani pe Ronaldo! Îi oferă 25 de milioane de euro pe an!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeicii de la Manchester City sunt dispuşi să spargă piaţa transferurilor pentru a-l readuce în Anglia pe starul portughez al lui Real Madrid. Spaniolii ar putea încasa 96 de milioane de euro, iar Ronaldo ar avea un salariu de 500.000 de euro pe săptămână.

Ieşiţi din Europa înainte de vreme şi depăşiţi în clasament în Premier League de rivalii de la United, şefii de la Manchester City nu vor să mai rateze şi sezonul viitor. Pentru asta sunt dispuşi să arunce cu banii, iar principala ţintă e Cristiano Ronaldo, "maşina de goluri" a lui Real Madrid. Portughezul a înscris 35 de goluri în acest sezon în La Liga, fiind pe primul loc în clasamentul golgheterilor alături de Messi, iar anul trecut a luat Gheata de Aur a Europei.
Şeicii le-au propus celor de la Real Madrid o sumă de transfer de 96 de milioane de euro, cât au plătit şi spaniolii în 2009 lui Manchester United. Bomba vine însă de la salariul oferit lui Ronaldo: 500.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 25 de milioane de euro pe an!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite