Federaţia cameruneză plăteşte 380.000 de euro forului algerian, după ce a anulat un amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samuel Eto'o
Samuel Eto'o

Federaţia Cameruneză de Fotbal (Fecafoot) a anunţat că va plăti o compensaţie de 500.000 de dolari (380.000 de euro) forului din Algeria, după ce a anulat un meci amical cu naţionala acestei ţări, în luna noiembrie.

Biroul Federal al Federaţiei Algeriene de Fotbal (FAF), în ciuda prejudiciuului moral şi sportiv imens, a acceptat propunerea Fecafoot de a primi 500.000 de dolari americani", se arată într-un comunicat al forului camerunez.

În comunicat se menţionează că această sumă reprezintă pierderile suferite de Algeria în urma deciziei naţionalei Camerunului de a nu se deplasa la Alger, în data de 15 noiembrie, pentru a disputa meciul respectiv.

Potrivit presei internaţionale, în momentul anulării partidei, federaţia algeriană rezervase deja un avion pentru camerunezi şi vânduse 75.000 de bilete, precum şi drepturile de televizare. Iniţial, forul algerian a solicitat o compensaţie de un milion de dolari, dar până la urmă cele două părţi s-au înţeles pentru jumătatea acestei sume.

Jucătorii reprezentativei cameruneze au refuzat să se deplaseze în Algeria, solicitând prime de câte 763 de euro, ceea ce a dus la suspendarea pentru 15 meciuri din echipa naţională a căpitanului Samuel Eto'o.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite