VIDEO Alexa a trăit scene horror! Fanii lui Anorthosis au declanşat războiul când au văzut că echipa lor va fi eliminată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa a jucat doar un sezon pentru Rapid
Dan Alexa a jucat doar un sezon pentru Rapid

La 0-3 acasă cu Dila Gori, scor care scotea echipa cipriotă din Europa League, suporterii formaţiei antrenate de Levy au făcut ravagii pe stadion, oprind meciul în minutul 84!

Anorthosis Famagusta, echipă pregătită de fostul antrenor al Stelei, israelianul Rony Levy, câştigase în deplasare prima manşă din turul 3 preliminar din Europa League, 1-0 cu Dila Gori (Georgia). Nimic nu părea să se opună calificării ciprioţilor în playoff. Numai că, în returul de joi seara, lucrurile au luat-o razna pentru echipa la care joacă românii Alexa şi Emil Jula, dar şi fostul rapidist Spadacio.
Golul de 0-3 a declanşat nebunia
La 2-0 pentru oaspeţi, în minutul 80, un jucător al ciprioţilor a fost eliminat, lucru care a declanşat isteria în tribune. Iar când georgienii au înscris şi golul de 3-0, cel care elimina practic pe Anorthosis, în minutul 82, ultraşii ciprioţi n-au mai putut fi opriţi.
Au distrus şi camerele de filmat
Au început să dea foc la scaune, pe care le-au aruncat apoi pe gazon. Au distrus şi camerele de filmat ale televiziunii care transmitea meciul, după care s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. Arbitrul n-a mai avut ce face şi a oprit meciul în minutul 84, Anorthosis riscând acum, pe lângă eliminarea din Europa, şi o suspendare drastică plus o amendă uriaşă.
Jula a prins doar un minut!
Toate aceste scene de război au fost trăite live, de pe gazon, de românii Alexa şi Emi Jula. Primul a fost titular, iar al doilea a intrat cu doar un minut înainte de declanşarea nebuniei! De asemenea, Spadacio a jucat şi el din primul minut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite