Procescul care a revoltat Anglia! Lui Terry i s-a luat banderola degeaba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul lui Chelsea a fost găsit nevinovat de tribunal în procesul în care a fost acuzat de rasism de jucătorul lui QPR, Anton Ferdinand. Din cauza acestui caz, fundaşului i se retrăsese banderola de căpitan al naţionalei, iar fostul selecţioner Capello a demisionat la începutul acestui an.

Până la urmă, toată agitaţia a fost degeaba. Anglia a rămas fără căpitan şi fără selecţioner înainte de Euro 2012 fără motiv! Cel puţin asta rezultă din decizia tribunalului din Westminster. John Terry fusese deposedat de banderola de căpitan al Angliei de către Federaţie, decizie care a atras demisia lui Capello, pentru că l-ar fi numit "negru de rahat" pe Anton Ferdinand de la QPR, fratele lui Rio Ferdinand.

Acum, tribunalul a anunţat decizia luată în urma unui proces care a durat cinci zile. "Problema nu a fost să vedem dacă John Terry e rasist, pentru că sunt dovezi clare că nu este. Ci dacă a folosit respectivele cuvinte drept o insultă. Singurul verdict pe care-l putem da este nevinovat!", a anunţat unul dintre magistraţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite